dijous, 4 de juliol de 2019

Presentació


Vaig néixer el dia de Reis de 1951. Sóc advocat i empresari. M’agrada escriure poesia, relats curts i fer poesia visual. Sóc autor d’un llibre de poesia visual, co-autor d’altres i la meva obra està inclosa en vàries antologies i revistes, nacionals i extrangeres. També he participat en prop de quaranta exposicions en diferents llocs d'Europa. 

El 1979 em vaig casar am la Núria Sunyer i hem tingut tres fills: el Genís (1981), el Raimon (1983) i la Cristina (1986). Sóc fundador i soci d’una companyia elèctrica de tecnologia punta que desenvolupa projectes per AENA, ADIF, SEAT, Ministeri de Defensa, Salvamento Marítimo, Diputació de Barcelona i per companyies americanes principalment dels sectors elèctric, petroler i de telecomunicacions. 

Sóc soci d’Òmnium Cultural, membre de Cativistes.cat i de la Plataforma Decidim.cat. Alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, vicepresident de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, membre del Consell Executiu de CDC al Vallès Oriental i Conseller-Portaveu de CiU, responsable de l'àrea de Medi Ambient al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada